Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Şubat 2017 - 16:03 Yorum: 0

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, söz ve kararın milletin olduğunu kaydetti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, söz ve kararın milletin olduğunu kaydetti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırklareli AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Parti binasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, "Her hafta sonu değişik illere gidiyoruz. Teşkilatları ziyaret ediyoruz. Çünkü 16 Nisan referandum halk oylaması tarihimizdeki en önemli dönüm noktası. Bunun farkında olmamız lazım. Az önce de ifade ettim bu bir parti meselesi değil, memleket meselesi. Dolayısıyla bunu diğer özellikle burada CHP'li kardeşlerimize de izah edin. Mesele memleket meselesi olunca gerisi teferruattır. Bu yüzden bu meseleyi çok iyi anlatmamız lazım. Özellikle sürekli istikrar için koalisyon dönemine son vermek, birlik, beraberlik, kardeşliğimizin daha pekişmesi, özellikle kavgaların biteceği, koalisyonun biteceği bir döneme doğru geçiyoruz. Burada karar verecek olan millettir. Çünkü bizim anlayışımızda şu var, söz de karar da milletindir. Bu yüzden kapı kapı dolaşarak teşkilat olarak buraya çok büyük hizmetler yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya ayrı bir gönül bağı var" dedi.

"Rejimimiz cumhuriyet, demokrasi"

Kırklareli'nden büyük bir oy beklediklerini kaydeden Bakan Eroğlu, "İlk defa kıyıda köşede kalan bir il olmaktan kurtaran AK Parti'dir. Bu yüzden inşallah 16 Nisan'da da büyük bir oy bekliyoruz buradan. CHP maddeleri bile okumamış anlaşılıyor. Çünkü rejim meselesi diyorlar, rejimle alakası yok arkadaşlar. Rejimimiz cumhuriyet, demokrasi. Neticede anayasamızın ilk dört maddesiyle alakalı hiçbir tasarruf yok. İma bile yok" ifadelerini kullandı.

"CHP'li kardeşlerimizin "hayırcı'ların kayığına binmemesi lazım diye düşünüyorum"

Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Hayır diyenlerin dikkat ederse bunlar FETÖ, PKK, PYD gibi onlar "hayır" diyor biliyorsunuz. Mademki "hayır" diyor. CHP'li kardeşlerimiz bunu "hayırcı'ların kayığına binmemesi lazım diye düşünüyorum. Türkiye çok kısa vadeli hükümetlerle, ömrü az olan hükümetlerle çok şey kaybetti."

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber