Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Mayıs 2021 - 11:43 Yorum: 0

Orman yangınları ile mücadele toplantısı

Yangına en hassas iller arasında yer alan Muğla'da, yaz sezonu öncesi orman yangınları ile mücadele toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında ilgili...

Orman yangınları ile mücadele toplantısı

Yangına en hassas iller arasında yer alan Muğla'da, yaz sezonu öncesi orman yangınları ile mücadele toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında ilgili kurumların temsilcileri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda 2021 yılı içerisinde orman yangınlarıyla mücadelede alınan kararlar ve son hazırlıklar gözden geçirilerek, Muğla'nın mevcut orman varlığı, son yıllarda yaşanan yangınlar ve alınacak tedbirler konusunda değerlendirmede bulunuldu. Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muğla ve Aydın illerini kapsayan Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün orman yangınları açısından birinci derece hassas alanları sahip olduğu ve Orman Bölge Müdürlüğünün sezon öncesi hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, orman yangınlarının önlenmesi ve orman yangınlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Toplantıda orman yangınları açısından birinci derece hassas bölge olan Muğla'da sezon öncesi alınması gereken tedbirler ve kurumların üstlendiği görevler gözden geçirildi.

Vali Orhan Tavlı, havaların ısınmasıyla yangın riskinin arttığını belirterek, orman yangınları konusunda vatandaşların duyarlı olmasını, kurumlarında koordineli hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Orman yangınları ile mücadele toplantısı

Orman yangınları ile mücadele toplantısı

Orman yangınları ile mücadele toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber