Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Aralık 2017 - 20:48 Yorum: 0

Ormanda kaybolan şahıs ölü bulundu

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan ve üç gündür yapılan aramalardan bir sonuç alınamayan Ahmet Sevinç (67)...

Ormanda kaybolan şahıs ölü bulundu

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan ve üç gündür yapılan aramalardan bir sonuç alınamayan Ahmet Sevinç (67) isimli şahıs Örenköy yakınlarında hayvan otlatan kadın tarafından arazide ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Dereköy'de yaşayan Alzheimer hastası Ahmet Sevinç (67), üç gün önce bir yakınıyla mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kayboldu. Sevinç'i bulmak için üç gündür yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Bugün öğle saatlerinde Alınören köyünde oturan Havva Önlü isimli kadın koyunlarını otlatmak için gittiği köyün 2 kilometre dışındaki Kayaarası mevkiinde yerde hareketsiz yatan bir şahıs görerek yakınlarına haber verdi. Yakınlarının durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti. Ölen şahsın 3 gün önce ormanda kaybolan Ahmet Sevinç olduğu oğlu Ercan Sevinç tarafından teşhis edildi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından ölen şahsın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ormanda kaybolan şahıs ölü bulundu

Ormanda kaybolan şahıs ölü bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber