Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 10:08 Yorum: 0

Ormanlı Belediye Başkanı Başol'a ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Almanya Ormanlılılar Derneği Başkanı Abdullah Akay, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'u ziyaret etti.Akay, burada yaptığı konuşmada, sel felaketi nedeniyle kullanılamaz...

Ormanlı Belediye Başkanı Başol'a ziyaret

ZONGULDAK (AA) - Almanya Ormanlılılar Derneği Başkanı Abdullah Akay, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'u ziyaret etti.

Akay, burada yaptığı konuşmada, sel felaketi nedeniyle kullanılamaz hale gelen Ormanlı Köprüsü'nün, yeniden inşa edilmesine maddi katkı sağladıklarını belirtti.

Dernek üyelerinin 10 bin Avro para yardımı topladığını ifade eden Akay, "Gurbetteyiz ama aklımız fikrimiz bölgemizde. Üzerimize düşenin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Bölgemizin gelişmesine her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Başol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yöneticileri ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber