Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mart 2015 - 10:08 Yorum: 0

Ormanlı'da altyapı çalışması

ZONGULDAK (AA) - Ormanlı beldesinde altyapı çalışmaları sürüyor.Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelir gelmez beldenin sorunlarını tespit...

Ormanlı'da altyapı çalışması

ZONGULDAK (AA) - Ormanlı beldesinde altyapı çalışmaları sürüyor.

Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelir gelmez beldenin sorunlarını tespit ettiklerini vurgulayarak, imkanlar doğrultusunda bu sorunların çözümünü sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Sel felaketinde zarar gören köprünün tamamlanarak hizmete girdiğini, köylerde kilitli parke taşı başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başol, "İmkanlarımız doğrultusunda eksiklikleri gidermeye de devam edeceğiz. Ormanlı halkı hizmetin en iyisini hak etmektedir. Göreve gelişimizin birinci yılını doldurduk. Bu süreçte beldemize güzel hizmetleri el birliğiyle kazandırdığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Başol, beldenin en büyük mahallelerinden biri olan Sinitli Mahallesi'nde de devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber