Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Ekim 2017 - 10:13 Yorum: 0

Ortaca’da Genç Kalemler İçin İmzalar Atıldı

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güneyege Haber Gazetesi arasında "Eğitim İşbirliği" protokolü imzalandı.

Ortaca’da Genç Kalemler İçin İmzalar Atıldı

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güneyege Haber Gazetesi arasında "Eğitim İşbirliği" protokolü imzalandı.

Genç Kalemler Projesi kapsamında öğrencilerin yazdığı yazıların Güneyege Haber Gazetesinde yayımlanmasını sağlamak amacıyla Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Şahin ile Güneyege Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Cura arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imzalama törenine Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Şahin, Ortaca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Gürhan ve Güneyege Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Cura katıldı.

Projenin bu yıl 3'üncü defa tekrarlanacağını ve geçtiğimiz dönemde başarılı sonuçlar alındığını aktaran Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülkadir Şahin; "Öğrencilerimizin sosyal ve edebi alanda kendine güvenen, nitelikli bireyler olarak yetişmesi için çaba gösteriyoruz. Genç Kalemler Projesi ile çocuklarımız şiir ve makale yazıyorlar. Eser inceleme kurulumuz inceledikten sonra yazılar gazete vasıtasıyla vatandaşlara ulaşacak. Amacımız öğrencilerimizde istek oluşturmak" dedi.

Güneyege Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cihat Cura ise 1993 yılından bu yana yayın hayatına devam eden gazetenin kurucularından merhum Koray Yalılı'nın da bir eğitimci olmasından dolayı eğitim işbirliği protokolünün kendileri açısından önemli yeri olduğunu söyleyerek, eğitime küçükte olsa katkı da bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber