Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2020 - 14:18 Yorum: 0

Ortaca’da havadan trafik denetimi yapıldı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro...

Ortaca’da havadan trafik denetimi yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde helikopterle havadan trafik denetimi yapıldı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Ortaca-Dalyan yolunda helikopterle havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimde, Ortaca-Dalyan karayolunda Jandarma ve Polis ekipleri iki ayrı yerde uygulama noktası oluşturdu. Ekipler helikopterden kural ihlali yaptığı tespit edilerek bildirilen sürücüleri durdurdu. Helikopterden araçların kontrol edildiği uygulamada, hatalı şerit değiştirme başta olmak üzere genel trafik kural ihlali yapan sürücülere de işlem yapıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin birlikte yaptığı denetimlerde, bir saat içerisinde 72 araç kontrol edildi. Denetimlerde 4 sürücüye cezai işlem uygulandı, 2 araç trafikten men edildi. Öte yandan, Muğla-Ortaca karayolunda trafik akışı bulunmayan yollarda sakinlik gözlendi. Havadan trafik denetimlerinin ileriki tarihlerde de devam edeceği bildirildi.

Ortaca’da havadan trafik denetimi yapıldı

Ortaca’da havadan trafik denetimi yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber