Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

Ortaca’da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer'in ev sahipliğinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının organizasyonunda şehit ve gazi aileleri ile koruyucu...

Ortaca’da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer'in ev sahipliğinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının organizasyonunda şehit ve gazi aileleri ile koruyucu ailelere iftar yemeği verildi.

Ortaca Kaymakamlığınca organize edilen iftar yemeğine Kaymakam Fatih Ürkmezer, Ortaca Garnizon Komutanı J. Yzb. Haluk Türkoğlu, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ile birlikte şehit ve ve gazi aileleri, koruyucu aileler katıldı. Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada "Sizler bize şehit ve gazilerimizin emanetlerisiniz. Devlet kapıları sizlere sonuna kadar açıktır. Her ne zaman ne derdiniz, sıkıntınız olursa bizlere ulaşmanız yeterlidir. Devletimizin bekası için canlarını ortaya koyup ebediyete göçmüş olan şehitlerimiz ve gazilerimizin geride kalan yakınlarını koruyup kollamakta bizlerin görevidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber