Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:15 "Minik eller büyük hayaller" etkinlikleri başladı13:14 Kayseri’de öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı13:14 Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına...13:11 Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği, Uluslararası akreditasyon için A...13:11 TFF’den Türk vatandaşlarına EURO 2024 öncesi Schengen uyarısı13:09 Trafik kazasında hayatını kaybeden Sümeyra öğretmen meslektaşlarını yasa bo...13:06 Dışişleri Bakanlığı: “Şili Meclisi’nin 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak ta...13:05 Mansur Yavaş’tan büyükelçi ve misyon şeflerine 23 Nisan resepsiyonu13:05 Filipinler’de aşırı sıcaklarda 6 kişi öldü13:03 Orman yangınlarıyla mücadele için ormancılara İHA pilot eğitimi verildi13:03 Zonguldak’ta bin 460 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı13:01 ‘Geçmişe Yolculuk’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı13:00 Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret13:00 Dışişleri Bakanlığı: "(Şili Temsilciler Meclisinin 1915 olaylarını soykırım...12:59 Hisarcıklıoğlu: “Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”12:58 CHP lider Özel, Başkan Çavuşoğlu tebrik için Denizli’ye geliyor12:58 Rüzgar, manavın tentesini yıktı geçti12:58 Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı görsel şölen sunuyor12:58 Dışişleri Bakanlığı: "Şili Temsilciler Meclisi tarafından dün kabul edilen...12:55 Yunusemre’den Yağcılar’da ova yolu çalışması
23 Nisan
Yerel 26 Şubat 2022 - 09:33 Yorum: 0

Ortaca’da Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Ortaca’da Şubat ayı muhtarlar toplantısı yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Meral Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Jandarma Komutanı İlker Karaalp, İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Okan Bilgiç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Kavak, İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Binol Akdağ, Yazı İşleri müdürü Ahmet Ocak, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Hanife Durak, Köyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdullah Gümüş ile ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, mahalle muhtarlarının, mahalleleri ile ilgili talepleri başta olmak üzere mahallelerdeki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. Muhtarlar toplantısı sonrası Köyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan sunum izlendi ve müdürlüğün hizmetleri ile ilgili bilgi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber