Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Mart 2018 - 09:18 Yorum: 0

Ortakçı Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve sıcak asfalt çalışmaları çerçevesinde Buharkent Ortakçı Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam...

Ortakçı Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve sıcak asfalt çalışmaları çerçevesinde Buharkent Ortakçı Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar Buharkent İlçesi Ortakçı Mahallesi ve Buharkent Merkezi bağlayan yolda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan yol çalışmasında 12 bin metre kare sıcak asfalt çalışması ile birlikte gerekli yerlere de menfez çalışmaları gerçekleştirildi.

Vatandaşlar yolların büyükşehir tarafından asfaltlanmasından duydukları memnuniyetlerini dile getirerek "Yollarımız çok bozuk ve engebeliydi. Şimdi ise adeta uçak pistine dönüşüyor. Daha öncesinde çok kaza oluyordu. Özlem Başkanımız sıcak asfaltı Ortakçı Mahallesi ile tanıştırdı. Allah Özlem Başkanımızı başımızdan eksik etmesin" diye konuştular.

Buharkent İlçesi'nin Ortakçı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Dinç ise " Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bir dilekçe vermiştim. Ardından hemen çalışmalar başladı. Özlem Başkanımız Ortakçı Mahallemizi adeta şantiye çevirdi. Buharkent Merkez'e bağlanan yolumuzun asfaltlama ve genişletme çalışması yapılıyor, Allah razı olsun" dedi.

Ortakçı Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu

Ortakçı Mahallesi sıcak asfalt ile buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber