Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Aralık 2017 - 14:58 Yorum: 0

Ortaklarını öldüren zanlı yakalandı

Adana'da kendisine ayrılık teklifi yapan 2 ortağını öldüren zanlı yakalandı.

Ortaklarını öldüren zanlı yakalandı

Adana'da kendisine ayrılık teklifi yapan 2 ortağını öldüren zanlı yakalandı.

Olay, 4 Aralık'ta Seyhan ilçesindeki Gürselpaşa Mahallesi'nde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezinde eşi Leyla Girgis ile birlikte pasta ve kurabiye satışı yapan kafe işleten Serhan Girgis, işlerini büyütmek için Mustafa Karaibişoğlu (50) ve Tufan Karaibişoğlu (48) ile ortak oldu. Girgis çifti, Karaibişoğlu kardeşlerin sermayesiyle Gürselpaşa Mahallesi'nde içerisinde bar da bulunan yeni bir şube açtı.

İddiaya göre, işlerin iyi gitmesiyle birlikte Karaibişoğlu kardeşler, "Sen sermayeye para koymadın" diyerek Girgis'le ortaklıklarını sonlandırmak istedi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi Serhan Girgis, tabancasıyla Karaibişoğlu kardeşlere ateş açtı.

Karaibişoğlu kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken, Girgis de olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın talimatlarıyla kurulan özel ekip, Serhan Girgis'in Pınar Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde kaldığını tespit etti.

Operasyonla gözaltına alınan Serhan Girgis'in ifadesinde "Tartışma sırasında üzerime yürüdüler. Silahlı olduklarını bildiğim için panikleyerek direk silahımı çektim ve onları vurdum" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen Girgis, adliyeye sevk edildi.

Ortaklarını öldüren zanlı yakalandı

Ortaklarını öldüren zanlı yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber