Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Ortaköy'de ilk kez bir okul "Beyaz Bayrak" aldı

 ÇORUM (AA) - Ortaköy ilçesinde ilk kez bir okul "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı. İl Halk Sağlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temizlik ve hijyen kuralları açısından...

Ortaköy'de ilk kez bir okul 'Beyaz Bayrak' aldı

 ÇORUM (AA) - Ortaköy ilçesinde ilk kez bir okul "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı. 

İl Halk Sağlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından temizlik ve hijyen kuralları açısından gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayan Karahacip Şehit Erdal Öztaş İlkokulu ve Ortaokulu'na "Beyaz Bayrak" verilmesi için tören düzenlendi. 

Kaymakam Kenan Aktaş, okul bahçesinde düzenlenen törende, ilçede ilk kez bir okulun Beyaz Bayrak almaya hak kazandığına dikkati çekerek, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. 

Okul Müdürü Neslihan Gürsoy da öğrencilerin sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, "Okul olarak hijyene önem verdik ve karşılığında bu güzel hediyeyi aldık. Umarım örnek oluruz" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir, öğretmen ve öğrenciler "Beyaz Bayrağı" göndere çekti.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber