Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Mart 2017 - 19:18 Yorum: 0

Ortaokul Giriş ve Bursluluk Sınavı’na yoğun başvuru

Nesibe Aydın Okulları Ortaokul Giriş ve Bursluluk Sınavı, 19 Mart Pazar günü, Ankara'daki Gölbaşı Kampüsü ile Konya ve Antalya Kampüslerinde yapıldı.

Ortaokul Giriş ve Bursluluk Sınavı’na yoğun başvuru

Nesibe Aydın Okulları Ortaokul Giriş ve Bursluluk Sınavı, 19 Mart Pazar günü, Ankara'daki Gölbaşı Kampüsü ile Konya ve Antalya Kampüslerinde yapıldı. Toplam 420 öğrencinin alınacağı ve çeşitli oranlarda eğitim bursunun verileceği sınav için 12 bin 450 öğrenci sınava başvurdu.

Yoğun başvuru sebebiyle gün içerisinde 4'er seansta gerçekleşen sınavda, gerekli güvenlik önlemleri alındı. Kampüs alanlarına giden yollarda trafik kitlendi. Gölbaşı Kampüsü ile Antalya ve Konya Kampüslerinin etrafında, emniyet görevlileri ve sivil polisler, güvenliğin sağlanabilmesi için yoğun bir mesai harcadı. Veli ve öğrenciler, güvenlik kontrolünden geçmek için, okulların önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sınava giren çocuklarını yalnız bırakmayan veliler, okul tanıtım sunumunu izleyerek ve tanıtım stantlarında öğretmen ve yöneticilerle konuşarak, okul hakkında bilgi sahibi oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber