Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2018 - 13:38 Yorum: 0

Ortaokul öğrencilerinden “Mektup Kardeşliği”

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki Karşıyaka Ortaokulu öğrencileri tarafından Bengi projesi kapsamında "Mektup Kardeşliği" projesi başlatıldı.

Ortaokul öğrencilerinden “Mektup Kardeşliği”

Balıkesir'in Erdek ilçesindeki Karşıyaka Ortaokulu öğrencileri tarafından Bengi projesi kapsamında "Mektup Kardeşliği" projesi başlatıldı. Proje başlangıcında öğrenciler, Çanakkale ilinde belirlenen bir okuldaki arkadaşlarına ilk mektuplarını yazdılar.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ve Erdek İlçe Gençlik Spor Müdürü Salman Koçu'nun da katıldığı proje başlangıcında, öğrenciler projenin içeriği, amaçları ve izlenecek yollarla ilgili bilgileri içeren bir sunum yaptıktan sonra, öğrenciler yazdığı mektupları, okula gelen posta ekibine postalanmak üzere teslim etti.

Proje kapsamında okul öğrencileri, belirlenen bir okuldaki öğrencilerle mektup yoluyla diyalog kurarak tanışacaklar ve yapılacak etkinliklerle aralarındaki bağları güçlendirecekler. Oluşan bu zeminde öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma duyguları geliştirilmesi amaçlanıyor.

Ortaokul öğrencilerinden “Mektup Kardeşliği”

Ortaokul öğrencilerinden “Mektup Kardeşliği”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber