Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 17:28 Yorum: 0

Ortaokul öğretmeninden şiir kitabı

Malatya'nın Darende ilçesinde bir ortaokul öğretmeni 1994 yılından bu yana yazdığı şiirlerini kitap haline getirerek bastırdı.

Ortaokul öğretmeninden şiir kitabı

Malatya'nın Darende ilçesinde bir ortaokul öğretmeni 1994 yılından bu yana yazdığı şiirlerini kitap haline getirerek bastırdı.

Darende ilçesinde bulunan Ilıca Ortaokulu'nda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Murat Balcı, 23 yılda kaleme aldığı 94 şiirini "Çisil" adlı ilk kitabında bir araya getirerek, kitabını şiir severlerin ilgisine sundu Aslen Sivas Kangallı olan ve İzmir'de büyüyen öğretmen Balcı, geçtiğimiz yıllarda elim bir kaza sonucu kaybettiği ablasına ithaf ettiği kitabında, şiir yazmanın önemine dikkat çekerek, herkesin anlatacağı bir öyküsü olduğunu fakat herkesin şiir yazamayacağını belirtiyor.

Genç öğretmen kitabında okuyuculara ise, "Şiir, yürekte beslenir, büyür, büyür, çoğalır ve kelimelere dökülür. Bundan dolayı duygularımın kalpten toprağa bir yağmur tanesi olarak inceden inceden düşmesi benzetmesine binaen kitabımın ismini "Çisil" olarak belirledim. Bu kitapta aslında duygularımın öyküsünü yazmak, duygularımın resmini çizmek istedim. Değerli şiir dostları, umut ederim ki duygular deryasında birlikte boğuluruz" diye seslendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber