Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Nisan 2014 - 10:08 Yorum: 0

Ortaokullar arası futsalda heyecan sona erdi

BURSA (AA) - Gürsu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futsal Turnuvası sona erdi. Yıldızlarda 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulunu 4-1 yenen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu şampiyonluğunu...

Ortaokullar arası futsalda heyecan sona erdi

BURSA (AA) - Gürsu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futsal Turnuvası sona erdi. Yıldızlarda 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulunu 4-1 yenen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu şampiyonluğunu ilan ederken, küçüklerde ise müthiş çekişmeye sahne olan maçta Hacı Huriye Tinç Ortaokulunu 5-4 yenen Zafer Ortaokulu şampiyonluğa uzandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Bugün düzenlenen turnuvada amacımız çocukların, gençlerin spora olana ilgisini artırabilmek, sağlıklı nesillere daha iyi fırsatlar, imkanlar sağlamaktır. Bu bizim için de bir sosyal sorumluluk projesidir. Sevgili gençler, çocuklarımız, bugün burada futsal turnuvasından önce dostluğu, arkadaşlığı pekiştirdiler'' dedi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız da sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, ''Bu gibi spor turnuvaları öğrencilerin kişisel gelişimi ve sosyal çevreleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu turnuva sonucunda benim gözümde gençlerin hepsi kazanmıştır.'' diye konuştu.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber