Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Haziran 2021 - 10:04 Yorum: 0

Örümcek adam gibi tırmandığı pencereden camiye böyle girdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir caminin ikinci katında bulunan pencereye tırmanarak içeri giren şahıs, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile...

Örümcek adam gibi tırmandığı pencereden camiye böyle girdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir caminin ikinci katında bulunan pencereye tırmanarak içeri giren şahıs, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kemalpaşa Mahallesi İmaret Yokuşu Sokak'ta bulunan İmaret Camii'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde camiye gelen bir şahıs, caminin ikinci katında bulunan pencereye tırmanarak içeri girdi. Bir süre caminin içinde kalan şahıs, daha sonra tırmandığı pencereden çıkarak, camiden uzaklaştı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve cami imamı tarafından yapılan incelemelerde, camide çalınan herhangi bir eşyanın çalınmadığı belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber