Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Eğitim 31 Mayıs 2016 - 11:48 Yorum: 0

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine sanayiciler tarafından Selçuklu mimarisi tarzında okul yapılıyor.

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine sanayiciler tarafından Selçuklu mimarisi tarzında okul yapılıyor.

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesi'nde Akhisar İlkokulu bahçesine inşa edilen 24 derslikli ortaokul binasında sona gelindi. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyacak olan okulun 2016-2017 eğitim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor. Okulun temmuz sonunda müteahhit firma tarafından anahtar teslimi yapılacak. İnşaatı 4 milyon liraya mal olacak okulun tefrişatı da İnegöl Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından yapılacak.

İnegöl OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin, "Geçen yıl mayıs ayında Bursa Valiliğ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde OSB sanayicileri olarak okul inşasına başlamıştık. Projemizde sona yaklaştık. Akhisar'a yakışır bir proje oldu. Bu işin ehli olan arkadaşlarla yaptık ve beğendiğimiz bir projeyi seçtik. 2016-2017 eğitim dönemine yetiştirmeyi arzuluyoruz. İnşallah hayırlısıyla tamamlarız. Şehrimize, sanayicimize yakışır çok güzel bir okul olacak" dedi.

Şahin, "Kalıcı bir eser olsun istedik. Hem İnegöl'ümüze, hem sanayicilerimize yakışacak bir projeyi tercih ettik. Akhisar, yeni gelişen bir bölge. Projemiz Selçuklu mimarisin izlerini taşıyor" şeklinde konuştu.

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

OSB Okulu Selçuklu Mimarisiyle Yükseliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber