Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 10:03 Yorum: 0

Osb Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Standard&Poor’s kararlarını değerlendirdi

Organize Sanayi Bölge (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard&Poor's (S&P)'un tıpkı Moody's tarafından...

Osb Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Standard&Poor’s  kararlarını değerlendirdi

Organize Sanayi Bölge (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Standard&Poor's (S&P)'un tıpkı Moody's tarafından kısa bir süre önce alınan karar gibi maksatlı ve siyasi bir karar aldığını söyledi.

S&P'nin kararlarını değerlendiren Nursaçan, kararın ülke ekonomisinin temek makro dinamikleri ile örtüşmediğine dikkat çekti. Nursaçan, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Dünya ekonomisinin yavaşladığı bir ortamda, yılın ilk yarısında Türk ekonomisi yüzde 3,9 büyümüştür. Aynı dönemde Türk ekonomisi hem cari açığını düşürmüş, hem de birçok dünya ekonomisi bütçe açığı verirken bütçe fazlası vermiştir.

Bu göstergeler gün gibi ortada olmasına rağmen,15 Temmuz süreci ile başlayan alçakça saldırıların devam ettiği bir kez daha görülmüştür.

Bazı maksatlı kurum ve kuruluşlar sözde not indirmiş, kaldırmış umurumuzda olmamalı. Ülke olarak büyümeye, dik duruşumuza devam etmeliyiz.

15 Temmuz'da Türkiye'miz çok büyük bir milat yaşadı. İnsanımızın kendi iradesine, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne nasıl bir cesaretle sahip çıktığını tüm dünya gördü ve tarihkayıtlarına bir kez daha ne kadar güçlü bir millet olduğumuz not olarak düştü.

Maksatlı ve hain bir grubun yaptığı algı operasyonlarını hiçbir şekilde ciddiye almadan çalışmaya, üretmeye ve ülkemizi güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla ilerletmeye devam etmeliyiz.

Millet olarak kenetlenmeli içerde ve dışarıda Yeni Kapı Ruhu'nu bozmaya, kaos ve karmaşa peşinde olan alçaklara asla fırsat vermemeliyiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber