Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

Osmanbey Kampüsü’nde yaşam merkezi faaliyete geçti

Şehir merkezinden uzak olduğu için alışveriş konusunda sıkıntı çekilen Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde öğrenciler ve öğretim görevlileri...

Osmanbey Kampüsü’nde yaşam merkezi faaliyete geçti

Şehir merkezinden uzak olduğu için alışveriş konusunda sıkıntı çekilen Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde öğrenciler ve öğretim görevlileri için yaşam merkezleri oluşturuldu.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın'ın talimatıyla kısa bir süre önce ihale yoluyla 15 dükkanın sahiplerini bulmasının ardından ihaleyi alan firmalar Osmanbey kampüsünde bulunan yaşam merkezinde faaliyete başladı. Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasıyla, içerisinde market, fast food, unlu mamuller, market ve berber gibi esnafın bulunduğu yaşam merkezinin açılması hem öğrenciler için hemde Osmanbey'e taşınan Tıp Fakültesi Hastanesine gelen hasta yakınları için alışveriş mekanı oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Müslüm Açıkel, bu yaşam merkezi ile amaçlarının şehir merkezinden uzakta Osmanbey Yerleşkesinde kalmak zorunda olan öğrenciler, hasta yakınları ve Osmanbey'de bulunan ailelerin günlük ihtiyaçlarını gidermek olduğunu söyledi. Osmanbey'de yeni açılan yaşam merkezinin hala bazı eksikleri olmakla beraber faaliyete başladığını söyleyen Açıkel, "En kısa zamanda var olan eksikleri gidererek güzel bir yaşam alanı oluşturacağız. Bu bölgede faaliyete başlayan esnafımızın bilinmesi için tabela çalışmaları gibi hizmetleri yapıyoruz. Özellikle hastaneye giden hasta yakınlarımızın da faydalanabileceği bu merkez, öğrencilere, orada yaşayan ailelere ve tüm hasta yakınlarına hitap edecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber