Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Osmancık Belediyesi'nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim seti

ÇORUM (AA) - Osmancık Belediyesi'nin eğitime destek faaliyetleri kapsamında lise son sınıfında öğrenim gören öğrencilere üniversiteye hazırlık eğitim seti dağıtıldı.Osmancık Belediye...

Osmancık Belediyesi'nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim seti

ÇORUM (AA) - Osmancık Belediyesi'nin eğitime destek faaliyetleri kapsamında lise son sınıfında öğrenim gören öğrencilere üniversiteye hazırlık eğitim seti dağıtıldı.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik destek faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere kaynak olarak tüm dersleri kapsayan eğitim seti bastırıldığını ifade eden Karataş, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz, geleceklerini belirleyecekleri bir sınava hazırlanıyorlar. Her öğrencimizin kalbinde arzu ettiği bir üniversite var. Bütün öğrencilerimiz arzu ettikleri hedefe ulaşabilsin istiyoruz. Elbette iyi hazırlanılırsa başarılı olunur. İsteyip de, çalışıp da başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Biz de öğrencilerimizin hedeflerine küçük de olsa katkı sağlamak amacıyla eğitim setleri hazırlattırdık. İnşallah bütün öğrencilerimiz diledikleri üniversiteyi kazanırlar ve iyi bir eğitim alarak gelecekte ilçemize önemli katkılar sağlarlar." 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere de eğitime desteklerinden dolayı Başkan Karataş’a teşekkür etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber