Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Temmuz 2020 - 11:58 Yorum: 0

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin’den Tıp Fakültesi açıklaması

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali bünyesinde kurulacak olan Tıp Fakültesi için bir değerlendirme bulunarak, " Cumhurbaşkanımız...

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin’den Tıp Fakültesi açıklaması

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali bünyesinde kurulacak olan Tıp Fakültesi için bir değerlendirme bulunarak, " Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilimize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve onayı ile Resmi Ggazetede yayınlanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemize Tıp Fakültesi açılması kararı ilimizde büyük sevinç kaynağı oldu. Şehrimize, Türkiye'ye, değerli gençlerine hayırlı uğurlu olsun. Allah üniversitemizin ismine yakışan doktorlar, sağlıkçılar yetiştirmeyi nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ilimize verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber