Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:03 Yorum: 0

Osmaneli Jandarma Komutanı Göksu’ya ’Hoş geldin’ ziyareti

Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeci ve Osmaneli Minibüsçüler Odası Başkanı Serkan Gür, ilçede yeni göreve başlayan Jandarma Komutanı Murat...

Osmaneli Jandarma Komutanı Göksu’ya ’Hoş geldin’ ziyareti

Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeci ve Osmaneli Minibüsçüler Odası Başkanı Serkan Gür, ilçede yeni göreve başlayan Jandarma Komutanı Murat Göksu'ya "Hoş geldin" ziyaretinde bulundular.

Samimi bir havada geçen ziyarette Başkanlar Çeşmeci ve Gür, tayini çıkan eski Jandarma Komutanı Merdan Akbulut'un Osmaneli den ayrıldığını, yerine Kıdemli Başçavuş Göksu'nun atandığını belirterek, "Biz öncelikle kendisine başarılar diliyoruz. Askeriye bizim millet olarak en özelimiz, en kutsal yerimiz. Bu manada da gerek subay, gerek astsubayımızın gerekse de kahraman Mehmetçiklerimizin çok ciddi cansiparane görev yaptıklarını Türkiye'nin dört bir yanında görüyoruz. Yeni görev yerinde inşallah bu görevi başarıyla yürüteceğine inandığımız komutanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Biz kendisine, ailesine Osmaneli'nin hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah sağlık, sıhhat içerisinde huzur dolu bir görev süresini burada geçirir. Ve inşallah bir gün çok iyi anılarla buradan ayrılır. Bu vesile ile de onun şahsında tüm jandarma çalışanlarına ve burada görev yapan askerlerimize de başarılar, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Göksu ise, ziyaretinden dolayı başkanlar Çeşmeci ve Gür'e teşekkür etti.

Osmaneli Jandarma Komutanı Göksu’ya ’Hoş geldin’ ziyareti

Osmaneli Jandarma Komutanı Göksu’ya ’Hoş geldin’ ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber