Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 13:43 Yorum: 0

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı’nin İlköğretim Haftası mesajı

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İlköğretim Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı’nin İlköğretim Haftası mesajı

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İlköğretim Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler düzeyinin üzerine çıkabilmek için yarınların büyükleri olacak çocukları, kaliteli bir eğitim sistemi içinde yetiştirmek gerektiğini ifade eden Kaymakam Edip Çakıcı, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bilgi çağı olarak adlandırılan günümüz dünyasında lider olmanın yolu da çağın gerektirdiği bilgilere sahip olmak, bu bilgileri kullanmak suretiyle yeni bilgi ve teknolojiler geliştirerek insanlığın hizmetine sunmaktan geçmektedir. Bilgiye ulaşma sürecinde, aileden sonra gelen en temel kurum, çeşitli eğitim metotları uygulayarak bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma yolunda başarılı olmak için gerekli donanımı sağlayan, öğrenmeyi öğreten okuldur. Ülkemizin bugün ve gelecekteki kudreti, sistemli, devamlı ve özverili bir çalışma ortaya koyacak olan öğretmen ve öğrencilerimizin başarısı ile bu sayede yetişecek sağlıklı nesillere dayanmaktadır. Aileden başlayarak okulda devam eden bu süreçte velilerimize ve öğretmenlerimize çok önemli görevler düşmektedir. Bunun içindir ki, öğrencilerimizin sevgi, saygı, hoşgörü ve demokrasi kültürüne sahip, bilgi ve teknoloji konusunda donanımlı, üretken ve girişimci bireyler olarak yetişmesi hususunda öğretmenler, öğrenciler ve aileleri azami bir gayret içindedir ve her geçen gün daha da gelişen ülkemizin güçlü geleceği için bu gayretlerin artarak devam etmesi gerekmektedir. Kıymetli veliler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi ve öğretiminde en büyük görev sizlere düşmektedir. Nasılsa çocuklarımızla okullarda öğretmenler ilgileniyor diye boş vermeyin çocuklarınızla mutlaka yakından birebir ilgilenin Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ve ailelerine, öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bilerek hareket eden, sınıfında bulunan öğrencisinin sevincini kendi sevinci olarak gören, üzüntüsüne ortak olan, sevgisi ve bilgisiyle aydınlatan öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber