Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Osmaneli şehidi için Mevlid-i Şerif okutulacak

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 10 Temmuz 2016 günü PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bilecik'in...

Osmaneli şehidi için Mevlid-i Şerif okutulacak

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 10 Temmuz 2016 günü PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Bilecik'in Osmaneli ilçesi doğumlu Piyade Er Osman Er için bu akşam Mevlid-i Şerif okutulacak.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit Osman Er için okutulacak Mevlid-i Şerif hakkında yaptığı açıklamada: "Ülkemiz ve milletimiz, şehitlerimizin yüzü suyu hürmetine, birlik beraberlik içinde ilelebet yaşayacaktır. Bu toprakları vatan yapan ve bu vatanda rahat, huzurlu yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimize ve hemşehrimiz Osman Er kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimiz Orman Er için okunacak Mevlid-i şerife tüm Osmanelili vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber