Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:48 Yorum: 0

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için "Geleceğe Yolculuk" projesi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 8. sınıf öğrencilerin bir üst öğrenimde okuyabilecekleri okulları tanıması ve hedeflerini doğru belirlemesi...

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için 'Geleceğe Yolculuk' projesi

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 8. sınıf öğrencilerin bir üst öğrenimde okuyabilecekleri okulları tanıması ve hedeflerini doğru belirlemesi amacıyla "Geleceğe Yolculuk" isimli bir proje başlattı.

Proje ile, liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların fiziki ve sosyal özellikleri hakkında detaylı bilgi almaları, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi öğrencilerin moral, motivasyon kazanmaları ve çalışma isteklerinin artırılması amaçlanıyor. Proje uygulaması ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Can "Proje kapsamında ilçemiz ortaokullarının 8. sınıfları ile 10-11-12 Ekim tarihlerinde üç ayrı grup olarak planladığımız gezilerimizden ilkini pazartesi günü gerçekleştirdik. İlk gün Cumhuriyet Ortaokulu, ikinci gün Hisarcık Beşevler Ortaokulu ile Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü ve son gün ise Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri ile görevli idareci ve öğretmenlerin katıldığı gezi çok verimli geçti. Önce Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gidildi. Okulun bölümleri tek tek gezildi. Okulda görevli idareci ve meslek dersi öğretmenlerince okul ve her bir bölüm hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık iki saat kadar süren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtımı sırasında öğrencilerimiz çeşitli sorular sorarak bilgiler edindiler" dedi.

Gezinin ikinci bölümü ile ilgili olarak Şube Müdürü Can; "Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesine geçildi. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan öğle yemeğini yedikten sonra erkek ve kız öğrenciler ayrılarak pansiyon bölümlerini gezdiler. Sonrasında konferans salonunda düzenlenen okul tanıtım programını dikkatle izlediler. Programda sözlü ve görsel sunum yapıldı. Fen Lisesi öğrencileri başarı hikayelerini anlattılar. Deneyim ve tavsiyelerini paylaştılar. Ziyaret ettiğimiz her iki okulumuzun öğrencilerimizi çok güzel ve organize şekilde ağırlamaları, en ince detayına kadar planlı ve hazırlıklı olmaları, projeyi önemsemeleri, bizleri memnun etti. Proje kapsamındaki gezilerimiz, planlandığı şekilde dört okulumuzun 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla tamamlandı" dedi.

Can, açıklamasının son bölümünde ise, "Öğrencilerimizin gelecek planlamalarında, bir üst öğrenime hazırlanmalarında ve bu süreçte doğru kararlar vermelerini sağlamayı amaçladığımız bu projemize destek veren İlçe Kaymakamımız Edip Çakıcıya, Belediye Başkanımız Münir Şahin'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş'a, ziyaret ettiğimiz Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Gürsoy'a, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ'ya, her iki okulumuzun öğretmen, öğrencilerine, çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye belirtti.

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için "Geleceğe Yolculuk" projesi

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için "Geleceğe Yolculuk" projesi

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için "Geleceğe Yolculuk" projesi

Osmaneli’de 8. sınıf öğrencileri için "Geleceğe Yolculuk" projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber