Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 09:43 Yorum: 0

Osmaneli’de bayramlaşma

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde protokol üyeleri ve vatandaşlar, Kurban Bayramı münasebeti ile Necla Hanım Konağında düzenlenen bayramlaşma programında...

Osmaneli’de bayramlaşma

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde protokol üyeleri ve vatandaşlar, Kurban Bayramı münasebeti ile Necla Hanım Konağında düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.

Nejla Hanım Konağında düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, bayramların küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günler olduğunu belirtti. Bayram dönemlerinde trafik akışının hem şehir içlerinde, hem de kara yollarında oldukça arttığını ifade eden Çakıcı, "Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin" dedi.

Ardından konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise bayramların milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği; birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, yardımlaşma ve dayanışmanın canlı tutulduğu müstesna günler olduğunu kaydetti. Böyle önemli günlerin, kişileri bir arada tutan değerleri korumak, yaşatmak ve bu değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini aktaran Şahin, "Kurban Bayram'ını idrak ederken, tüm mesai arkadaşlarımın, Osmanelili hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayram'ını kutlar; işlerinde bolluk, bereket; yuvalarında sağlıklı, huzur ve mutluluklar dilerim" diye konuştu.

Düzenlenen bayramlaşma programında son olarak konuşan Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise şunları dile getirdi:

"Bugün burada bayramlaşmak için toplandık hepinize teşekkür ediyorum. Allah vatanımızın dört bir yanında vatanımızın savunmasında görev alan asker ve polisimize güç ve kuvvet versin. En kısa zamanda ailelerine ve sevdiklerine kavuştursun. Bütün buradaki katılımcılara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Necla Hanım Konağındaki programdan sonra protokol üyelerinin sırasıyla şehit aileleri, ziyareti ve bayramlaşması gerçekleşti. Bayramlaşma programına Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir Garnizon Komutan Vekili Jandarma kıdemli Üstçavuş Feramuz Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, AK Parti İl başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber