Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Osmaneli’de “Emek de bizim başarı da bizim” projesi

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, "Emek de bizim başarı da bizim" projesi kapsamında TEOG'a girecek 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik...

Osmaneli’de “Emek de bizim başarı da bizim” projesi

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, "Emek de bizim başarı da bizim" projesi kapsamında TEOG'a girecek 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı yapıldı.

Konuyla alakalı konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, proje kapsamında yapılan sınav sorularının kendi öğretmenleri tarafından hazırlandığını belirterek, TEOG'un 1'inci sınavına kadar 9 denemenin daha yapılacağını söyledi.

Projenin amacından bahseden Ekinci, "Projemizin amacı öğrencilerimizin TEOG sınavına sağlıklı hazırlanmalarını sağlamaktır. Projenin en güzel yönü ise soruların kendi öğretmenlerimiz tarafından hazırlanarak velilere herhangi bir maddi yük getirmemeleridir. Ve özel sektör mantığındaki gibi parası olana değil, bütün öğrencilerimize hizmet vermiş olacağız. Projenin devamında sadece Kazanım Değerlendirme Sınavı değil yaprak testlerimizi de kendimiz oluşturup öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Birkaç branşta yaprak test sorularımız hazırlandı, baskı sürecine girildi ve diğer branş öğretmenlerimiz de en kısa zaman da sorularını proje üst kuruluna teslim edecekler ve süreç başlamış olacak. Artık ilçemiz öğrencilerimizin velilerini özelikle 8'inci sınıfında okuyan öğrenci velilerimizin bunu nerden temin edeceğim, nasıl temin edeceğim kaygısını ortadan kaldırmış olacağız" dedi.

Velilere yönelik de açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekinci, şöyle devam etti:

"Projenin amacına ulaşabilmesi için velilerin desteğine daha çok ihtiyacımız var. Eğitiminin en önemli ayağı veli ayağıdır. Velilerimiz desteklerse daha başarılı sonuçlar alırız. Çünkü biz biliyoruz ki çocuğunu takip eden ilgilenen velinin çocuğu daha başarılı olmaktadır. Ondan dolayı çocuklarınıza ne kadar sahip çıkıp projelerimizi desteklerseniz hepimiz beraber o kadar başarılı oluruz."

Osmaneli’de “Emek de bizim başarı da bizim” projesi

Osmaneli’de “Emek de bizim başarı da bizim” projesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber