Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2018 - 10:53 Yorum: 0

Osmaneli’de zincirleme trafik kazası, 2 yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana gelen ve 2 hafif ticari araç ile 1 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, yol bir süre trafiğe...

Osmaneli’de zincirleme trafik kazası, 2 yaralı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde meydana gelen ve 2 hafif ticari araç ile 1 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, yol bir süre trafiğe kapandı.

Kaza bu sabah saat 09:00 sularında Ankara yolu üzerindeki bir dört yol kavşağında meydana geldi. Hasan Hüseyin Kurt idaresindeki 41 VS 105 plakalı hafif ticari araç ile Zaim Güler idaresindeki 06 FU 6777 plakalı hafif ticari araç, dört yol kavşağında kontrolsüz bir şekilde yola çıkmaları sonuncu çarpıştı. Kazanın etkisiyle Zaim Güler'in kullandığı hafif ticari, yakında bulunan park halinde olan 11 SF 017 plakalı otomobile çarptı. Üç aracın karıştığı kazada yaralanan Zaim Güler ile Hasan Hüseyin Kurt, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, meydana gelen kaza sonucu bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesiyle normale döndü.

Trafik ekiplerince kazayla ilgili inceleme ve soruşturma sürdürülüyor.

Osmaneli’de zincirleme trafik kazası, 2 yaralı

Osmaneli’de zincirleme trafik kazası, 2 yaralı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber