Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...
Yerel 17 Ağustos 2017 - 14:38 Yorum: 0

Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi'nin her yıl okulların kapanması ile birlikte kapılarını açtığı yaz spor okulları, dördüncü döneminde eğitimlere başladı.

Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi'nin her yıl okulların kapanması ile birlikte kapılarını açtığı yaz spor okulları, dördüncü döneminde eğitimlere başladı.

Bu yaz toplam 7 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı yüzme kursları büyük ilgi görüyor. Yüzme kurslarından yararlanmak isteyen çocuk sayısının geçtiğimiz yıla göre yüzde 65 civarında bir artış olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Belediye olarak hedefimiz şehre değer katan kaliteli hizmet sunmak ve bu hizmetlerimizden halkımızın dilediğince faydalanmasını sağlamak. Başta çocuklarımız olmak üzere, her yaştan insanımızın faydalanması için yaptığımız tesislerimizin dolduğunu görmek, yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunun birer göstergesi. Yüzme, tenis, basketbol, temel jimnastik, judo, kablolu su kayağı, modern dans, drama, bebestad atletizm oyunları ve çocuk atletizmi gibi pek çok farklı branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları'na katılım sağlayan çocuklarımıza kurs sonunda birer sertifika verilecek" dedi.

15 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kursta çocuklara doğru yüzme teknikleri öğretiliyor. 6-14 yaş aralığındaki çocukların katıldığı yaz okulunda öğrenciler bir taraftan yüzme öğrenirken, bir taraftan da sıcak havalarda serinleme fırsatı buluyor.

Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Osmangazi yaz okullarına büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber