Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Mart 2019 - 17:13 Yorum: 0

Osmangazi’de futsal heyecanı sona erdi

Osmangazi Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Liseler Arası Futsal Turnuvası sona erdi.

Osmangazi’de futsal heyecanı sona erdi

Osmangazi Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Liseler Arası Futsal Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren genç sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Osmangazi Belediyesi ev sahipliğinde Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Liseler Arası Futsal Turnuvası, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Bursa genelindeki 27 okuldan toplam 324 sporcunun katıldığı turnuvanın yarı finalinde rakiplerini yenmeyi başaran Emir Sultan İmam Hatip Lisesi ve Malcılar Anadolu Lisesi final biletini kaptı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvanın final karşılaşmasında Malcılar Anadolu Lisesi, Emir Sultan İmam Hatip Lisesi'ni 4-1 yenerek şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Yeniceabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Ali Osman Sönmez İmam Hatip Lisesi'ni yenerek kürsüdeki yerini aldı. Turnuvada sporcular toplam bin 350 dakika boyunca sahada mücadele ederken toplam 274 gol atıldı.

Konuşmaların ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, dereceye giren takımların sporcularına kupa ve madalyalarını takdim ederek, spor hayatlarında başarılar diledi.

Osmangazi’de futsal heyecanı sona erdi

Osmangazi’de futsal heyecanı sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber