Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Ağustos 2017 - 12:28 Yorum: 0

Osmangazili yüzücü birinciliğe kulaç attı

Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Azra Aksu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen...

Osmangazili yüzücü birinciliğe kulaç attı

Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Azra Aksu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası'nda birinci oldu.

Kocaeli Açıksu Yüzme Şampiyonası'nın ilk etabı pazar günü Karamürsel Altın Kemer Halk Plajı'nda yapıldı. Yarışlara 12 ile 65 yaş arasında toplam 327 sporcu katıldı. 17 kategoride düzenlenen şampiyonaya Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Bursa ve Çanakkale gibi illerden çok sayıda lisanslı yüzücü katıldı. Bursa'yı temsilen şampiyonada yer alan Osmangazi Belediyespor Kulübü Azra Aksu, 13 yaş kategorisinde 3000 metrede 0:46.07'lık derecesiyle birincilik kürsüsüne çıktı.

Azra Aksu, 20 Ağustos tarihinde Kocaeli Kerpe Plajı'nda düzenlenecek Açıksu Yüzme Şampiyonası'nın ikinci elemelerinde Bursa'ya en iyi dereceyle dönmeyi hedefliyor.

Osmangazili yüzücü birinciliğe kulaç attı

Osmangazili yüzücü birinciliğe kulaç attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber