Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Osmaniye, 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi'ne hazırlanıyor

OSMANİYE (AA) -  Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB), "2. Geleneksel Osmaniye OSB Ekonomi Zirvesi"ne hazırlanıyor.Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı OSB Bölge Müdürlüğü'nde...

Osmaniye, 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi'ne hazırlanıyor

OSMANİYE (AA) -  Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB), "2. Geleneksel Osmaniye OSB Ekonomi Zirvesi"ne hazırlanıyor.

Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı OSB Bölge Müdürlüğü'nde yaptığı açıklamada, Osmaniye 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi’nin 12 Mart'ta OSB Bölge Müdürlüğü Vali Celalettin Cerrah Konferans Salonu'nda düzenleneceğini bildirdi.

Osmaniye 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi’nin bu yıl daha kapsamlı hale getireceklerini kaydeden Tosyalı, Türkiye’nin sanayi şehri olma yolunda ilerleyen Osmaniye’de bu tür etkinliklerin büyük anlam taşıdığını söyledi.

Toplantı öncesinde zirveye davet edilen konuklara Osmaniye sanayisini yerinde görme ve inceleme fırsatı sağlanacağını ve bu tür toplantıların artık Osmaniye için rutin olması gerektiğine inandığını vurgulayan Tosyalı, "Osmaniye sanayisi artık ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Ancak Osmaniye’nin sanayi alanında yakalamış olduğu çıkış ve büyüme istikrarı tam anlamıyla bilinmiyor. Bizler bir taraftan Osmaniye’deki yatırımlarımızı artırırken, bir taraftan da yeni yatırımlar ve yatırımcıları buraya getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Osmaniye’nin sanayi alanında yakalamış olduğu potansiyeli ve ekonomik kazançları Osmaniye 2. Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi ile masaya yatıracaklarını kaydeden Tosyalı, "Düzenleyeceğimiz zirve Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Aralot’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek ve Dünya Gazetesi yazarı Kenan Mortan, Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin ve Dünya Gazetesi yazarı İlter Turan konuşmacı olarak katılacak. Bu önemli toplantıya tüm sanayici ve işadamlarımız davetlimizdir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber