Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2014 - 11:48 Yorum: 0

Osmaniye Belediyesi'nden amatör futbol takımlarına maddi destek

 OSMANİYE (AA) - Osmaniye Belediyesi, kent merkezindeki amatör futbol takımlarına 50 bin lira yardımda bulundu.Belediye Başkanı Kadir Kara, meclis salonundaki programda amatör spor kulüplerine...

Osmaniye Belediyesi'nden amatör futbol takımlarına maddi destek

 OSMANİYE (AA) - Osmaniye Belediyesi, kent merkezindeki amatör futbol takımlarına 50 bin lira yardımda bulundu.

Belediye Başkanı Kadir Kara, meclis salonundaki programda amatör spor kulüplerine ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Amatör takımlardan kaliteli futbolcular yetişeceğine inandığını belirten: “Son üç yıl içerisinde ligler başlamadan önce amatör takımlarımıza malzeme yardımı yaptık. Geçtiğimiz yıl ve bu yıl için takımlarımızın talepleri üzerine nakdi yardım yapma kararı aldık. Bu yıl 50 bin Türk Lirası amatör futbol takımlarımıza yardım yapıyoruz. Altyapının çok önemli olduğuna inanıyorum ve kendilerini elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

Kara, kente amatör spor kulüplerinin yararlanacağı “amatör evi” yapmayı planladığını kaydetti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanı Levent Öztürk de, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kara’ya teşekkür etti.

Kara, kent merkezinde faaliyet gösteren amatör futbol takımlarına verilmek üzere 50 bin liralık çeki, ASKF il başkanı Levent Öztürk’e teslim etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber