Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Ocak 2015 - 16:08 Yorum: 0

Osmaniye Gençlik, galibiyet peşinde

Hafta sonu sahasında ikinci yarının ilk maçını Orduspor ile oynayacak Osmaniye Gençlik, bu maçı kazanmak istiyor

Osmaniye Gençlik, galibiyet peşinde

OSMANİYE (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Osmaniye Gençlik, sahasında karşılaşacağı Orduspor'u yenmek istiyor.

Osmaniye Gençlik Başantrenörü Aydın Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor ile Cumartesi günü karşılaşacaklarını söyledi.

Sahalarında ikinci yarının ilk maçını kazanmak istediklerini belirten Uğuz, maç için hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Uğuz, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını vurgulayarak, zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini kaydetti.

Bu karşılaşmayla çıkışa geçmek istediklerini dile getiren Uğuz, "Ligin ilk yarısında bazı oyuncularımızın sakatlıkları bizi zor durumda bıraktı. Tam kadro çıktığımız maçlarda da galip gelmesini bildik. Bu yarıda çok daha iyi oynamak ve galibiyetler almak zorundayız. İkinci yarıda puan kayıplarının telafisi yok. Bu yarıya iyi bir başlangıç yapmak için sahamızdaki ilk maçta Orduspor’u yenmek istiyoruz. Rakibimiz karşısında taraftarımızın desteği bizlere güç verecek ve sahadan galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Kazanmamız gereken bir maç. Bunu başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu. 

Uğuz, Cumartesi günü Tosyalı salonunda oynanacak maçta, taraftarın desteğini beklediklerini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber