Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Aralık 2017 - 13:18 Yorum: 0

Osmaniye İŞGEM kiracılarını seçiyor

Hizmete açılmasına sayılı günler kalan Osmaniye İŞGEM, bünyesinde yer vereceği kiracılarını belirlemek üzere seçim sürecini başlattı.

Osmaniye İŞGEM kiracılarını seçiyor

Hizmete açılmasına sayılı günler kalan Osmaniye İŞGEM, bünyesinde yer vereceği kiracılarını belirlemek üzere seçim sürecini başlattı.

Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak finansmanıyla Osmaniye Valiliği koordinasyonunda yürütülen Osmaniye İş Geliştirme Merkezinin Kurulması Projesi kapsamında hayata geçirilen Osmaniye İŞGEM'de, yeni girişimlerin yer alabileceği 38 iş yeri (işlik) bulunuyor.

İŞGEM inşaatında son aşamaya gelinmiş olması nedeniyle bu işliklerde yer alacak kiracıların belirlenmesi amacıyla 7-8 Aralık tarihlerinde bir değerlendirme komitesi toplanarak aday girişimcileri değerlendirdi.

Proje uzmanlarının desteğiyle ağustos ayından bu yana devam eden iş planı iyileştirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ön elemeden geçen girişimciler, ilk oturumu Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasında, ikinci ve üçüncü oturumları ise Osmaniye Valiliğinde gerçekleştirilen ve iki gün boyunca süren Değerlendirme Komitesi toplantısında jüri önüne çıktılar.

Osmaniye İŞGEM'in paydaş kurumlarının temsilcilerinden oluşan jüriye, iş fikirlerini sunan aday girişimciler, İŞGEM'in hizmetlerinden yararlanmaya hak kazanmak için yarıştılar. Her girişimciye; kendisini, iş fikrini ve vizyonunu anlatmak için eşit sürenin tanındığı değerlendirme toplantısında, jüri üyeleri girişimcileri önceden belirlenmiş olan kriterler doğrultusunda değerlendirdiler. Şeffaflık ilkesi gereği, Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı temsilcisi ile OSİP Projesi Teknik Destek Ekibi'nden bağımsız gözlemcilerin de yer aldığı değerlendirme toplantısında, jüri değerlendirmesini yaparken; sunulan işleri büyüme, yaşama ve başarı potansiyelinin olması, yerel ekonominin çeşitlenmesine katkı sağlaması, pazarlama olanaklarının bulunması ve İŞGEM'in sunduğu olanaklarla uyumlu olması gibi öncelikleri göz önünde bulundurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber