Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Aralık 2017 - 12:33 Yorum: 0

Osmaniye’da ruhsal engellilere meslek kursu

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliğinde ruhsal engelli 10 kişiye yönelik...

Osmaniye’da ruhsal engellilere meslek kursu

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi işbirliğinde ruhsal engelli 10 kişiye yönelik "Dekoratif Ahşap Süsleme" açıldı.

Adaylar arasından kursiyerleri belirlemek üzere yapılan kurs seçmesine Uzman Doktor Şemsi Soner Özdemir, Hemşire Ayşe Güvenç Semerci, Eğitici Ayşe Tekin ile İŞKUR personeli İş ve Meslek Danışmanı Sibel Türköz ve Mustafa Çobanoğlu katıldı.

İşgücü piyasasına girişte dezavantajlı konumda bulunan engelli vatandaşların, düzenlenecek bu kurslar sayesinde hem el becerilerini geliştirecekleri hem de meslek sahibi yapılarak topluma kazandırılmalarının sağlanacağı belirtildi.

3,5 ay sürecek olan "Dekoratif Ahşap Süsleme" kursu ile kursiyerler eğitim sonunda sertifika sahibi olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber