Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Nisan 2018 - 14:08 Yorum: 0

Osmaniye’de 23 Nisan kutlamaları

Osmaniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, törenlerle kutlandı.

Osmaniye’de 23 Nisan kutlamaları

Osmaniye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, törenlerle kutlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen törenle başlayan kutlamalarda Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşu ve istiklal Marşı'nda bulunuldu.

Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan İl Müdürü Çelik kutlamalara katılanlara teşekkür etti.

TBMM açılışı tarihi olan 23 Nisan'ın Cumhuriyettin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklara bayram olarak hediye ettiğini hatırlatan Çelik, "İnsanlığın tarihine bakıldığında, insanoğlunun yeryüzünde ne zamandan beri yaşadığı belli değil. Yazının bulunması bir milat olarak kabul edildiğinde bilinen 4 bin yıllık bir tarih söz konusudur. Türk milleti olarak dünya hayatında hep en önde olmuş, dünya siyasetine yön vermiş, insanlığa katkı sunmuş bir milletin evladıyız. Bilinen 16 devlet kurmuşuz. Devam eden süreçlerde devamlı gelişmiş, büyümüş bir devletiz. Bizim geleceğimiz çocuklarımıza emanettir. İşte biz hem kendi çocuklarımıza hem de dünya çocuklarına bayram hediye eden bir milletiz. Bu anlamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu, ana sınıfı öğrencileri folklor ve dans gösterisi sunarken 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödül verilmesiyle sona erdi.

Osmaniye’de 23 Nisan kutlamaları

Osmaniye’de 23 Nisan kutlamaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber