Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Temmuz 2022 - 11:08 Yorum: 0

Osmaniye’de köylülerin bulduğu yaralı yavru karaca tedaviye alındı

Osmaniye merkeze bağlı Oruçgazi köyünde köylüler tarafından bulunan yavru karaca Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezinde tedaviye alındı.

Osmaniye’de köylülerin bulduğu yaralı yavru karaca tedaviye alındı

Osmaniye merkeze bağlı Oruçgazi köyünde köylüler tarafından bulunan yavru karaca Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezinde tedaviye alındı.

Merkeze bağlı Oruçgazi köyünde badem bahçesinde havlayan köpeğe bakmak isteyen köylüler yavru karaca gördü. 112 Acil Komuta Merkezi'ne durumun bildirilmesi üzerine adrese Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı Av Koruma ekipleri sevk edildi. Yavru karacayı ekiplere teslim eden köylüler, karacanın köpeklerden kaçarak kendisini korumak için de badem bahçesine girdiğini, korkudan çit tellerine değerek yaralanmış olabileceğini söylediler. Ekipler tarafından vakit kaybedilmeden DKMP'ye getirilen karaca Veteriner Hekim İbrahim Alçı tarafından Yaban Hayvanı Acil İlk Müdahale Merkezinde tedaviye alındı. İlk belirlemelere göre karacanın boynundan ve ayağından hafif şekilde yaralandığı belirlendi. Yapılan tedavinin ardından yavru karaca Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde gözlem altına alındı.

Karaca, sağlığına kavuşmasının ardından doğal ortamına bırakılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber