Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:45 Nijerya’da şiddetli yağışlarda hapishane hasar aldı: 118 mahkum kaçtı15:44 Başkan Akın su ve Sürdürülebilirlik zirvesinde konuştu15:43 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na bisikletçiler Didim’de karşılandı15:42 Erciş’te TYP kuraları çekildi15:41 Hutbede yapılan duaya tepki gösteren genç, Atatürk’e hakaretten 3 yıl 9 ay...15:39 Aynı yolda yine kaza: 1 yaralı15:39 Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan: “Sözler tutulsun, mülakat kaldırılsın”15:37 Ermenilerin 1915’te çıkardığı olaylarda Diyarbakır’da 120 civarında yönetic...15:37 Geleceğin hemşireleri beyaz üniformalarına kavuştu15:35 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: “Genç araştırmacılarımız ve girişimcileri...15:35 Memur-Sen Genel Başkanı’na maaş sorusu: “Cumhurbaşkanı maaşından kaç kat fa...15:35 Ortaokul öğrencileri araştırma projeleri yarışmalarında ödüller sahiplerini...15:34 Diyarbakır’da günlük 150 bin metrekarelik yeşil alanda çalışma yürütülüyor15:34 Pursaklar Belediyesi’nden okul bahçelerinde çevre düzenlemesi15:33 Karacabey’de çocuklar zabıta oldu15:32 Bora Kaplan’ın avukatı: “Kaplan kerpetenle diş çekti diyorlar, olacak iş de...15:31 Kars 36 Spor Kelkit maçı hazırlıklarını sürdürüyor15:29 Başkan Tetik’ten ’Bahara Merhaba’ konserine davet15:28 Diyarbakır’da vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor15:27 Tarih Derneği ve Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
23 Nisan
Kültür 22 Mayıs 2022 - 17:53 Yorum: 0

Osmaniye’de kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, sıcaklıkların 2 ila 3 derece arasında düşeceği Osmaniye için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Osmaniye’de kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, sıcaklıkların 2 ila 3 derece arasında düşeceği Osmaniye için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların pazarı pazartesiye bağlayan gece saatlerinden itibaren Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın doğu ilçeleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıkların 2 ila 3 derece düşeceği bölgede rüzgar batı ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esecek.

Meteorolojiden yapılan uyarıda, "Pazartesi sabah ilk saatlerde (02:00-09:00) Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın doğu ilçeleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri beklendiğinden su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber