Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Haziran 2018 - 20:28 Yorum: 0

Osmaniye’de portiften düşen 2 işçi hayatını kaybetti

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada dış cephe tadilatı yapan 2 işçi çıktıkları portiften dengesini kaybederek aşağı düşmeleri sonucu...

Osmaniye’de portiften düşen 2 işçi hayatını kaybetti

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada dış cephe tadilatı yapan 2 işçi çıktıkları portiften dengesini kaybederek aşağı düşmeleri sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye OSB'de bir fabrikanın dış tadilat işlerini yapan Hüseyin Kaya (37) ve Mustafa Çimen (45) fabrikanın dış cephesinde tadilat yapmak için bir portifle yukarıya kaldırıldılar. Emniyet kemeri olmayan iki işçinin iddiaya göre esen rüzgar sonucu portifin dengesini kaybederek sallanması sonucu aşağı düştüler. Birbirlerine sarılarak aşağı düşen iki işçi çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen portiften düşen Hüseyin Kaya (37) ve Mustafa Çimen (45 hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber