Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Şubat 2020 - 15:58 Yorum: 0

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde şüpheli bir şahsın üst aramasında satışa hazır...

Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu

Osmaniye'de üzerinde ve evinde uyuşturucu bulunan kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde şüpheli bir şahsın üst aramasında satışa hazır 189 paket halinde toplam 200 gram esrar maddesi ele geçirdi. Suriye uyruklu olduğu tespit edilen M.O.'ün Cevdediye Kasabası, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evinde yapılan detaylı aramada ise satışa hazır 92 paket toplamda 90 gram esrar maddesi bulundu.

M.O. üzerinde ve ikametinde toplam 281 paket toplamda 290 gram esrar maddesi ve 337 gram Hint keneviri ele gerildi. M.O. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber