Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 19 Ocak 2021 - 08:58 Yorum: 0

Osmaniye’de "zirai don" uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece arasında azalacağı Osmaniye'de zirai don uyarısında bulundu.

Osmaniye’de 'zirai don' uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklığının 1 ila 3 derece arasında azalacağı Osmaniye'de zirai don uyarısında bulundu.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sıcaklıkların yağışla birlikte 1-3 derece arasında azalacağı bölgede rüzgar kuzey yönünden orta zaman zaman kuvvette esecek.

Yapılan son değerlendirmede, "21 Ocak Perşembe günü sabah saatlerine kadar tarımsal faaliyetlerin devam ettiği Osmaniye ve Adana'da iç kesimlerde hafif yer yer orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber