Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Osmaniyeli şehit Suat Petek, son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Astsubay...

Osmaniyeli şehit Suat Petek, son yolculuğuna uğurlandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Suat Petek, son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Üstçavuş Petek, Van'ın Çaldıran ilçesinde Tendürek Dağı kırsalında güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda PKK terör örgütü üyeleri ile çıkan çatışmada şehit düştü. Suat Petek'in (36) cenazesi memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Adana Havaalanı'ndan alınan cenaze, ambulansla Kadirli Devlet Hastane morguna getirildi. Aydınlar köyündeki baba evinde helallik alınmasının ardından Petek'in naaşı, İmam Hatip Camii'ne getirilerek cenaze namazı kılındı. Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı namaz sonrası şehidin cenazesi, Kadirli Aydınlar köyünde bulunan mezarlıkta toprağa verildi.

Törene Petek'in yakınlarının yanı sıra, Osmaniye Valisi Kerem Al, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Suat Petek'in bebekken halası Ayşe Petek'e evlatlık olarak verildiği ve bundan 10 yıl önce halası vefat ettikten sonra evlatlık olduğunu öğrendiği bildirildi. Şehidin, eşi Havva ve 4 yaşındaki kızı Elif Ceylan Petek ile bir ay önce Van'a giderek buradaki görevine başladığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber