Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Aralık 2017 - 13:33 Yorum: 0

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Çakır’dan birlik çağrısı

Osmanlı Ocakları Muğla İl Başkanı Hüseyin Çakır, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin birlik ve beraberliği için aynı çatı altında toplanma...

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Çakır’dan birlik çağrısı

Osmanlı Ocakları Muğla İl Başkanı Hüseyin Çakır, düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin birlik ve beraberliği için aynı çatı altında toplanma çağrısı yaptı.

İl başkanı Hüseyin Çakır yaptığı açıklamada Muğla İl Başkanlığı açılış töreninde Muğlalılara ve Genel Başkan Kadir Canpolat'a desteğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımızın da dediği gibi, Osmanlı Ocakları 2009 tarihinde dernek olarak kurulmuş olup gerek dernek tüzüğü gerek pek çok yayın ve yayım kuruluşunda Osmanlı medeniyetini, kültürünü ve tarihini anlatmak, anlamak ve herhangi bir dil-din-mezhep-etnik köken-siyasi görüş-siyasi parti ayrımı yapmaksızın ülkesini-devletini ve devletini yönetenlerini seven herkesi bu duygu ve ruhla bir arada toplamaya, toparlama çalışmak amacıyla kurulmuştur.

Osmanlı Ocakları hiçbir siyasi partiden talimat almayan herhangi bir siyasi parti yahut oluşum içerisinde yer almaya, ülkenin bütünlüğü ve beraberliği, milli duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devleti içerisinde varlığını bilen, devletini Osmanlı medeniyetinin devamı olarak gören ve bu amaçla topluma ve kitlelere hitap eden her türlü işkenceye şiddete karşı olan bir sivil toplum kuruluşudur.

Tabii, her sivil toplum kurumunda olduğu gibi Osmanlı ocakları olarak bizlere de sorumluluklar düşmektedir. Bunlar nedir? Değerli vatandaşlarım ülkemiz iç ve dış güçlerin saldırısı altındadır. Vatana ihanet eden hain yapılar, Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan küresel güçlerle birleşip büyük bir saldırı başlatmışlardır. Ancak şunu unutmamaları gerekir, bu ecdat geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu vatan hainleri ve dış güçlere Osmanlı tokadını bir gülle gibi indirip başlarını her zaman ezmiştir.

Yönetim olarak etnik ve yerli oluşum içerisindeki kesimlere destek vermek amacı gütmekteyiz. Çünkü toplum olarak kendi kültürel yapımızı korumak ve bizde sonraki nesillere geçmişini unutturmamak görevimiz olmalı. Toplumsal ve kültürel değerlerimizi de ancak kendi özünü benimseyen, bu ülkenin birliğine bütünlüğüne sahip çıkan kesimleri desteklemek suretiyle koruyabiliriz.

Diğer önemli bir konuda bu ülkenin cumhurbaşkanına karşı hain odakların ve bazı çevrelerin yalnızlaştırma politikası gütmeleridir. Osmanlı ocakları olarak buna asla müsaade etmeyecek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemizin bölünmez bütünlüğü birliği ve dirliği için gösterdiği çabanın her zaman arkasında olacağız. Bu bayrağı indirtmeyecek bu milletide böldürmeyeceğiz. Bunun böyle bilinmesini isteriz. Bu mesele ne ak parti ne de Recep Tayyip Erdoğan meselesidir. Bu mesele ülke meselesi olmuştur. Gün, vatanımıza, milletimize sahip çıkma günüdür. Siyasi çatışmaları bir kenara bırakıp düşmanlafrımıza karşı birlik olma zamanı gelmiştir. Osmanlı Ocakları il başkanı olarak ülkesini seven herkesi bu mücadeleye davet ediyorum"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber