Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Eylül 2016 - 08:33 Yorum: 0

Osmanlı Partisi teşkilatlanıyor

Türkiye'nin 91. siyasi partisi olarak bir süre önce kurulan Osmanlı Partisi'nin Genel Başkanı İbrahim Ünye, partisinin hedeflerini ve teşkilatlanma çalışmalarını...

Osmanlı Partisi teşkilatlanıyor

Türkiye'nin 91. siyasi partisi olarak bir süre önce kurulan Osmanlı Partisi'nin Genel Başkanı İbrahim Ünye, partisinin hedeflerini ve teşkilatlanma çalışmalarını anlattı.

Osmanlı Partisi'nin hedeflerinin çok büyük olduğunu vurgulayan Ünye, "Hedefimizi kurulur kurulmaz gösterdik. Biz Abdülhamit Han'ın tahta çıktığı 31 Ağustos'ta Partimizi kurduk ve ilk bir hafta içerisinde teşkilatlarımızı kurmaya başladık" dedi.

İlk seçimde hedeflerinin tek başına iktidar olmak olduğunu iddia eden Ünye, meclis dışından birkaç partinin de Osmanlı Partisi ile birleşme isteği olduğunu da söyledi. 37 ilde teşkilatlarının açılışa hazır olduğunu belirten Ünye, "Osmanlı Partisi siyasi hayata bir süre önce adımını attı. Türkiye'de 91. Siyasi Parti olduk. İsminden ve insanların özleminden mütevellit çok iyi bir teveccüh aldık. Türkiye genelinde şuanda arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Büyük illerin tamamında teşkilatlanmayı bitirdik. Türkiye genelinde 37 il başkanlığımız tabelasıyla birlikte hazır, devamı da geliyor. Şuan itibariyle 100'ün üstünde ilçede varız sayısı her saat artıyor" dedi.

Türkiye'de her siyasi partinin birilerini temsil ettiğini savunan Ünye sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz neden Osmanlı Partisi'ni kurduk? Türkiye'de her siyasi parti birilerini temsil ediyordu, kimisi sol tarafı, kimisi sağ tarafı temsil ediyordu ama biz Türkiye'nin tamamını temsil eden bir siyasi parti olacağız. Ne sağcı ne, solcu olacağız. Vatanına milletine ihanet etmeyen herkes bizim partimizde siyaset yapabilir, söz sahibi ve hak sahibi olabilir. Allah izin verirse önümüzdeki 15 gün içerisinde de İl Başkanlıkları açılışıyla gittiğimiz ilde oranın Belediye Başkanı'na Osmanlı Partisi rozetini takacağız. Kuruluşumuzun 6. ayında partimizin 81 ilde teşkilatlanmasını sağlayacağız. Bir ay geçmeden kongremizi de yapacağız. İlk seçimde de hedefimiz tek başına iktidar olmaktır. Bunu da söylemle değil faaliyetlerimizle de göstereceğiz."

Osmanlı Partisi teşkilatlanıyor

Osmanlı Partisi teşkilatlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber