Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Osmanlıca'yı 59 yaşında öğrendi, şimdi sıra İngilizce'de

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezinde Osmanlıca kursunu başarıyla tamamlayan kadın, İngilizce kursuna da katılarak bu dili öğrenmeye çalışıyor

Osmanlıca'yı 59 yaşında öğrendi, şimdi sıra İngilizce'de

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde yaşayan ve Halk Eğitimi Merkezinin açtığı Osmanlı kursunu başarıyla tamamlayıp öğrenme azmiyle takdir toplayan Saliha Poyraz (59), şimdi de İngilizce kursuna devam ediyor.

Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üç çocuk annesi olduğunu söyledi.

Yabancı dil öğrenmenin güzel bir duygu olduğunu belirten Poyraz, şöyle konuştu:

"Yabancı dil, yurt dışı seyahatlerde gerekli. Halk Eğitimi Merkezi her zaman ihtiyacımıza cevap veriyor. Dil kurslarını duyduğum zaman gelmeye çalışıyorum. İngilizce kursuna bu yıl ilk defa geldim. Daha önce de Osmanlıca dersi verilmişti, ona da çok keyifle gelmiştim ve Osmanlıca okumayı öğrendim. Öğrenmenin yaşı yoktur. Her zaman yeni bir şeyler öğrenebiliriz. Pek çok şeye geç kalmışım. Örneğin, araba kullanmak, iyi yüzmek, dil öğrenmek, hep bunları 50 yaşından sonra yaptım ve başardım."

Ev kadınlarına zamanlarını boş geçirmemesini öneren Poyraz, kendilerine uğraş bulmalarının ufuklarını geliştireceğini anlattı.

Boş oturduğunda geçen zamanına üzüldüğünü dile getiren Poyraz, "Halk Eğitimi Merkezinden kopmuyoruz ve arkadaşlarımla birçok derse katılıyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber