Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Ağustos 2016 - 01:43 Yorum: 0

Osmanlıspor hazırlıkları tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, son antrenmanını maçın oynanacağı Herning...

Osmanlıspor hazırlıkları tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, son antrenmanını maçın oynanacağı Herning Stadı'nda yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.

Osmanlıspor, Midtjylland ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Arena Herning Stadı'nda TSİ 19.30'da Danimarka'nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Başkent ekibi, son antrenmanını yaptı. Maçın oynanacağı Herning Stadı'nda yapılan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra kanatlardan orta ve şut çalışması yapan Mor-Sarılılar, antrenmanın ikinci etabında ise dar alanda 5'e 2 pas organizasyonuna geçti. Antrenman, saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber