Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Osmanlıspor rejenerasyon yaptı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor'la oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Osmanlıspor, "black roll" ile yenileme çalışması...

Osmanlıspor rejenerasyon yaptı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Antalyaspor'la oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Osmanlıspor, "black roll" ile yenileme çalışması yaptı.

Sezonu deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçıyla açan Osmanlıspor, güne konakladığı otelinin salonunda "black roll" ile yaptığı yenileme çalışmasıyla başladı. Başkent ekibi 20 dakika takımın kondisyoneri Thomas Klimmeck nezaretinde özel çalışma yaptı. Perşembe günü Danimarka temsilcisi Midtjylland ile Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçına çıkacak olan mor-sarılılar, bugün öğlen saatlerinde hava yoluyla Ankara'ya geçecek.

Başkent ekibi hazırlıklarını yarın akşam 18.00'de yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber