Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Eylül 2016 - 17:33 Yorum: 0

Osmanlıspor’dan kurbanlı açılış

Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Osmanlıspor, geçtiğimiz sezon sonu bakıma alınan Batıkent Tesisleri antrenman...

Osmanlıspor’dan kurbanlı açılış

Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayan Osmanlıspor, geçtiğimiz sezon sonu bakıma alınan Batıkent Tesisleri antrenman sahasının açılışını kurban keserek yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında yarın Trabzonspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Başkent ekibi geçtiğimiz sezon sonu bakıma alınan Batıkent Tesisleri antrenman sahasının açılışını yaptı. Antrenman sahasının drenajını ile çimlerini yenileyen ve zemini ısıtmalı yapan mor-sarılılar, 4 ay sonra ayak bastığı saha için kurban kesti. Antrenman öncesi kazasız, belasız bir sezon geçirmek ve hayırlara vesile olması dileğiyle kesilen kurbanın kanından futbolcular ayakkabılarına sürdü.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Batıkent Tesisleri'nde yapılan haftanın son antrenmanına oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra koordinasyona yönelik gruplar halinde kovalara ayakla basket atma oyunu oynayan Başkent ekibi 6'ya 2 pas organizasyonuna geçti. Haftanın son antrenmanı saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber